Bezorgservice

We kunnen ook u gehuurde party artikelen zorgeloos bij u bezorgen. En ook weer zorgeloos bij u ophalen. Laat onze “Bezorg Service” dat werk voor u doen. Dan kunt u zich bezig houden met de feestelijke voorbereidingen. Voor de kosten hoeft u het niet te doen. We rekenen slechts 15 Euro voor transportkosten door heel Noord-Holland. Ook buiten Noord-Holland is bezorgen mogelijk. Wilt u weten hoe duur de transportkosten dan zijn?  Bij ons kunt u kosteloos een vrijblijvende offerte opvragen.

 

Worden de party artikelen alleen bezorgd?

Ja, we bezorgen alleen. Het opzetten en klaarzetten van de party artikelen is alleen mogelijk wanneer u dit aangeeft bij uw bestelling. 

 

Wanneer worden de gehuurde party artikelen bezorgd?

We bezorgen uw bestelling een dag voor gebruik en halen deze de dag daarna weer bij u op.

 

Hoe laat wordt mijn bestelling geleverd?

De dag voor levering ontvangt u van ons een richttijd. Ook voordat we de gehuurde party artikelen weer bij u ophalen ontvangt u van ons een richttijd zodat u niet de hele dag hoeft te wachten op onze chauffeurs.

 

Waar dienen de party artikelen te staan bij het ophalen?

Bij het afhalen dienen de gehuurde party artikelen weer klaar te staan voor onze chauffeur. Tevens zullen de gehuurde party artikelen op een goed bereikbare plaats klaar dienen te staan voor onze chauffeurs.

Afhaal locatie:

Afhalen van onze Party artikelen kan op het onderstaande adres op afspraak!

Ons adres

Kotterstraat 1

1784 KN Den Helder

 

 

(*klik op de foto voor een routebeschrijving)